fbpx

ZYRTARE / Hyn në fuqi vendimi për zgjerimin e Greqisë në detin Jon

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZYRTARE / Hyn në fuqi vendimi për zgjerimin e Greqisë në detin Jon

Zgjerimi me 12 milje i Greqisë në detin Jon është botuar në Fletoren Zyrtare të Greqisë, duke e bërë atë zyrtare dhe në fuqi. “Me botimin e tij në Fletoren Zyrtare, dekreti Presidencial për zgjerimin e Greqisë me 12 milje në detin Jon, pra deri në Kepin Tainaro në Peloponez hyri në fuqi sot”.

Kjo thuhet në njoftimin e lëshuar së fundmi nga Ministria Greke e Punëve të Jashtme.

Share.