fbpx

Zvicër/ Lajm i mirë për të gjithë Mërgimtarët, Ja arsyeja

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Emsale Selmani, juristja shqiptare në Zvicër, rikandidon për këshillin e madh bashkiak të komunës Ostermundigen-it në zgjedhjet e 27 shtatorit. Ajo ka mbaruar studimet master në Universitetin e Freiburgut për Drejtësi dhe të Drejtën Evropiane. Aktualisht punon për Autoritetet gjyqësore dhe të zbatimit të ligjit të Kantonit në Bern.

“Unë, si asambleiste e Ostermundigen-it, do të përkushtohem të punoj për barazi dhe drejtësi sociale. Të dyja janë shtyllat kryesore për një shoqëri funksionale. Do të mbështes çdo qytetar dhe do të jem zëri i të gjithëve. Bashkë me ndihmën tuaj do t’i ndërtojmë kushtet me të mira për komunën tonë!” është slogani i fushatës së Emsale Selmani.

Share.