fbpx

Zeqirija Ibrahimi: Zaev bashkë me Vicën bëjeni përshesh marihuanën – Jo drogë për qytetarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Zaev, aq shumë drogë ju ka mbetur në shtëpi, që tash doni ta legalizoni?!
Bëjeni përshesh me Vicen dhe hajeni bashkë, ama JO DROGË PËR QYTETARËT!”, ka shkruar anëtari i Kryesisë Qendrore nga AlternAtivA, Zeqirija Ibrahimi.

Share.