fbpx

Zeqirija Ibrahimi: “Kryeministri shqiptar Zaev” e ka vlerën e miliona eurove

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kur e sheh se cilat janë shumat milionëshe, që e shënojnë korrupsionin e qeverisë SDSM-DUI, si dhe drogën që sa nuk ka dalë në shitje tezgat e Bit-Pazarit, bëhet e qartë fotografia se pse plaku flokëbardhë e ka pranuar turpin “Kryeministri shqiptar Zaev”.
Pranimi i këtij turpi e ka vlerën e miliona eurove.
Natyrisht, edhe “Doctor Honoris Causa” ndihmon si lavatriçe”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa.

Share.