fbpx

Zeqirija Ibrahimi: Hajde, Zaev, ku e ke tash shumicën?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Opozita shqiptare e ka bllokuar Kuvendin e Maqedonisë së Veriut
Reciprocitet: ose SHTETësi edhe për shqiptarët ose s’ka Kuvend fare.
Ky është dallimi mes atyre që ua mbajnë dosjet në fjokë dhe prandaj 18 vjet nuk e kanë zgjidhur këtë punë dhe neve, që nuk kemi frikë nga fjokat e tyre.
Hajde, Zaev, ku e ke tash shumicën?
Bile as Izeti, që e votoi me dy duar e dhjetë gishta Artanin e Zlatiborit, tash nuk ndihmon më.
E pat kjo punë.
Gati është! (Gotov je)”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga AlternAtivA.

Share.