fbpx

Zeqirija Ibrahimi: Festimi i ditëlindjes së Doctor Causës shfaqje e servilitetit dhe vardisjes politike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Festimi i ditëlindjes së Doctor Causës, si në kohë të Xhaxhit e të Shokut Tito, përveç që është patetike e provinciale, e shpërfaq më saktë edhe derexhenë tonë të përgjithshme politike. Serviliteti dhe vardisja po bëhen matricë e mendësisë mazohiste, që shoqërisë sonë i imponohet si lajtmotiv i funksionimit politik.

Më shumë se përbuzje e neveri, ndjej keqardhje për standardin provincial që ia imponojnë popullit tim”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa.

Share.