fbpx

Zeqirija Ibrahimi: Ata që e shajnë nacionalizmin autokton, pse heshtin për Enver Hoxhën?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Para do kohe pata shkruar për sfondin historik të Alternativës dhe u ngritën disa çuna e çupa që e pandehin veten analistë/analiste me komente tragji-komike, që më shumë ishin për keqardhje se për trajtim serioz. Sidoqoftë, ua ofrova mundësinë që të dalim të debatojnë publikisht, një ofertë që vlen edhe sot, por nuk ua mori mendja. Dhe, unë kam mirëkuptim për takatin.
Por, ajo për të cilën nuk kam mirëkuptim është se derisa ishin në gjendje të flasin me ofendim për figura të nacionalizmit autokton shqiptar, nuk ua mban të thonë asnjë fjalë për faktin se Enver Hoxha ka qenë kriminel antishqiptar, ndërsa kryetari i partisë shqiptare në pushtet mburret që është enverist.
Pak e çuditshme, apo?!”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa.

Share.