fbpx

Zeqirija Ibrahimi: Ata që bëjnë hakmarrje do të përfundojnë në kosh plehrash

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Përpjekja që, duke i përjashtuar “të atyre” t’i punësojmë “tanët”, madje duke i detyruar njerëzit për ndërrim dresi ose duke i poshtëruar derisa të pështyjnë në “bunarin e vjetër”, as nuk është dukuri e re, as nuk është e fundit. Këso dukuri ka pasur dhe do të ketë. Rëndom autorët e tyre kanë përfunduar në kosh plehrash, janë kujtuar me nota krimi ose thjesht harruar sikur të mos kenë qenë fare.
Sidoqoftë, duhet ta përsërisim se ashtu si nuk ka pasur hakmarrje ndaj askujt, as nuk do të ketë hakmarrje nesër ndaj dikujt. Sepse, të hakmarresh, kjo nënkupton të bëhesh si ata. Aty qëndron dallimi”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga AlternAtivA.

Share.