fbpx

Zejdi nga Alternativa: Duhet të miratohet ligji për anti-bixhoz në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne si koalicion opozitar jemi në përgatitje të propozim ligjit për lojrat e fatit. Së shpejti para opinionit publik do të dalim me ligj të posaçëm për lojrat e fatit ose ligj të anti-bixhozit”, ka thënë deputeti i Alternativës për TV 21, Skender Rexhepi – Zejdi.
Sipas Rexhepit lojërat e fatit duhet të jenë larg nga objektet fetare dhe arsimore.

Share.