fbpx

Zejdi nga Alternativa: BDI nënçmoi dhe nëpërkëmbi shqiptarët me Naser Zyberin.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“BDI-ja nuk ka të ndalur me talljet që po bën ndaj shqiptarëve. Ajo nga kandidati “kryeministër shqiptar” përfundoi me postin Avokat i Popullit”, ka thënë Skender Rexhepi nga Alternativa për TV 21.
Sipas Rexhepit, BDI i nënçmoi dhe nëpërkëmbi shqiptarët me Naser Zyberin.

Share.