fbpx

Zejd Rexhepi: Zaev na tha që LSDM do të japë mbështetje për Ligjin e shtetësisë, ndërsa tash ka ndërruar mendje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nëse deputetët e shumicës dëshirojnë incident në Kuvend, ne jemi aty dhe bashkë me ne janë edhe 82 mijë shqiptarë, si dëshmi që ne i mbrojmë kërkesat e tyre dhe të qytetarëve”, ka thënë Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa për TV Globi.

Sipas tij, ishte pikërisht kryeministri Zaev i cili më herët kishte premtuar dhe në biseda ka thënë se LSDM-ja do të japë mbështetje për Ligjin e shtetësisë, ndërsa tash ka ndërruar mendje.

Share.