fbpx

Zejd Rexhepi: Vazhdojmë edhe 7000 amandamente tjera në Kuvend – bllokojmë çdo ligj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“TO BE CONTINUED…
Sot, në emër të grupit parlamentar ASH/AAA, asistentët tanë do të dorëzojnë edhe mbi 7000 amandamente mbi propozim ligjet e radhës për financa dhe buxhet.
BLOCKED !!!”, ka shkruar koordinatori i Grupit Parlamentar të koalicionit Alternativa – Aleanca për Shqiptarët, Skender Rexhepi – Zejdi.

Share.