fbpx

Zejd Rexhepi: Tri dekada shqiptarët e Maqedonisë së Veriut kanë jetuar në trysni juridike dhe politike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Tri dekada shqiptarët e Maqedonisë së Veriut kanë jetuar në trysni juridike dhe politike”, ka thënë koordinatori i GP të koalicionit Alternativa – Aleanca për Shqiptarët, Skender Rexhepi – Zejdi, në një intervistë dhënë për TVM 2.
Sipas Rexhepit me propozim ligjin për shtetësi synohet rikthimi i drejtësisë për qytetarët e shtypur nga sistemi juridik i vendit.

Share.