fbpx

Zejd Rexhepi: Takimi mes sekretarëve ishte i vonshëm – tashmë kanë filluar aktivitetet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas Skender Rexhepi – Zejdit nga Alternativa, në lidhje me takimin e Sekretarëve të partive politike shqiptare, tha se nuk ndodhi takimi atëherë kur duhej më së shumti, para miratimit të Ligjit të Regjistrimit.

“Ne konsiderojmë se veç se jemi në fazën e aktivitetit me shtabet tona dhe një takim i tillë ishte i panevojshëm për atë arsye edhe nuk morëm pjesë. Por ka gjasa që në të ardhmen të bëjmë forma tjera të sensibilizimit të përbashkët të qytetarëve, pavarësisht a jemi pozitë apo opozitë”, tha Skënder Rexhepi, ASH-AAA.

Share.