fbpx

Zejd Rexhepi: Takimi i sotëm me kryeministrin Zaev ishte në cilësi të zgjidhjes së ligjit për shtetësi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Sot në cilësinë e përfaqësuesve të koalicionit ASH-AAA u takuam me kryeministrin e qeverisë Zaev i cili ishte sëbashku me ministrin e Punëve të Brendshme dhe ate të Drejtêsisë.
Takimi ishte në cilësinë e gjetjes së zgjidhjes për ligjin për shtetêsi, me të cilin do të përfundojnë vuajtjet shumë vjeçare të qytetarëve pa shtetësi”, ka thënë koordinatori i Grupit Parlamentar të koalicionit AAA-ASH, Skender Rexhepi Zejdi.

Share.