fbpx

Zejd Rexhepi: Shumica parlamentare i anashkaloi kërkesat dhe amandamentet tona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi-Zejdi, ditë më parë para deputetëve të Kuvendit, ka folur rreth ligjit për regjistrimin e popullsisë dhe neglizhencën e shfaqur të pushtetit ndaj opozitës.
“Shumica parlamentare i anashkaloi kërkesat dhe amandamentet tona. Përkundër kësaj, dhe duke pasur parasysh të mirën e përgjithshme për qytetarët, koalicioni Alternativa – ASH me gjitha vërejtjet që kemi, do t’i japim mbështetje ligjit për regjistrimin e popullsisë”, ka theksuar Rexhepi nga Alternativa.

Share.