fbpx

Zejd Rexhepi: Shtetësia – trysni shtetërore për shkaqe politike dhe nacionaliste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Problemi i shtetësisë është një ngërç tridekadësh politik, që po i ngulfat shqiptarët. Shtypja shtetërore ka qenë vetëm për shkaqe etnike dhe politike kundrejt shqiptarëve”, ka thënë sonte në emisionin “Intervista e Javës”, në TVM 2, koordinatori i GP të koalicionit Alternativa – Aleanca për Shqiptarët, Skender Rexhepi – Zejdi.

Share.