fbpx

Zejd Rexhepi: RASTI “SAZDOVSKI” ËSHTË DËSHMI E DHIMBSHME SA LARG JEMI NGA DREJTËSIA EUROPIANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Sikur shumë raste tjera edhe ky rast që përfundoi me dënim të dy të rinjve shqiptar, Bela dhe Demir, me nga 17 vite burg, me preteks për “vrasje mizore me paramendim”, (në rast kur dihet fare mirë që vdekja ishte si pasojë e rrahjes së rastesishme), është dëshmi e kapjes së gjyqësorit nga politika nacionaliste antishqiptare.
NUK KA VEND NË BE PËR NJË SHTET KU NË GJYKATA KA GJITHÇKA TJETËR JASHTA DREJTËSISË”, ka shkruar deputeti i AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi.

Share.