fbpx

Zejd Rexhepi: Qeveri e zgjeruar me kushtet tona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në emisionin “Politica” në TV Globi, i ftuar ka qenë deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi, i cili ka folur për aktualitetin politik në vend.

“Mund të jemi pjesë e qeverisë së zgjeruar, por me kushtet tona, të cilat janë: zgjedhje të parakohshme bashkë me lokalet, ligji i koalicionit për shtetësi, menaxhim më të mirë me situatën e pandemisë, zhvillim ekonomik dhe drejtësi korrekte – çdo qytetarë i barabartë para ligjit”, ka theksuar Zejd Rexhepi nga Alternativa.

Share.