fbpx

Zejd Rexhepi: Në përplasjen Spasovski – Bushi viktima më e madhe është nënçmimi ndaj krenarisë shqiptare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zejd Rexhepi nga Alternativa, gjatë emisionit “Click Plus” në TV 21, ka folur rreth përplasjeve të fundit që po ndodhin brenda partnerëve të koalicionit.
“Përplasja Spasovski-Bushi është nënçmim ndaj krenarisë shqiptare. Viktima më e madhe në këtë përplasje është nderi dhe krenaria shqiptare. Kryetari i BDI-së duhet t’u kërkoj falje sepse nuk u nënçmua veç BDI, po gjithë shqiptarët”, ka përfunduar Rexhepi.

Share.