fbpx

Zejd Rexhepi: Ligji për shtetësi të ketë harmonizim që të arrijmë konsensus në Kuvend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në emisionin “10 Minuta” në TV 21, i ftuar ka qenë deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi.
“Për ne mendimi i MPB-së në lidhje me ligjin për shtetësi është irrelevant. Pres që ligji për shtetësi të ketë harmonizim dhe të arrijmë konsensus në Kuvend, aty edhe ku është propozuar ky ligj”, theksoi Rexhepi.
Sipas deputetit të Alternativës, Zejd Rexhepi, ky ligj mund të shihet edhe si moment se sa reale janë premtimet e qeverisë për “shoqëri për të gjithë”.

Share.