fbpx

Zejd Rexhepi: Ligji për shtetësi është për të mirën e gjithë qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Beteja jonë aktuale politike është ligji i shtetësisë për qytetarët. Propozim ligji për shtetësi mund të diskutohet dhe analizohet më hollësisht”, theksoi Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa në TV 21.
Sipas Rexhepit propozim ligji për shtetësi është për të mirën e gjithë qytetarëve dhe t’i japim fund diskriminimit tre dekadësh të qytetarëve.

Share.