fbpx

Zejd Rexhepi: Institucionet shtetërore veprojnë politikisht dhe jo juridikisht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Institucionet shtetërore veprojnë politikisht dhe jo juridikisht. Këtu qëndron problemi i ngërçit mbi problemin e shtetësisë së shqiptarëve”, ka thënë Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa, në emisionin “Intervista e javës” në TVM 2.

Share.