fbpx

Zejd Rexhepi: Institucionet shtetërore dhe fetare duhet t’u japin siguri dhe besueshmëri qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në emisionin “Click Plus” në TV 21, i ftuar ka qenë koordinatori i Grupit Parlamentar të koalicionit Alternativa – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi.
“Institucionet duhet të parandalojnë çdo lloj ekstremizmi. Institucionet shtetërore dhe fetare duhet t’u japin siguri dhe besueshmëri qytetarëve”, theksoi Rexhepi.
Sipas Rexhepit, shteti duhet t’u japë siguri qytetarëve, ndërsa në anën tjetër qytetarët nuk kanë aspak besim tek institucionet shtetërore në vend.

Share.