fbpx

Zejd Rexhepi: Është humbur besimi tek institucionet shtetërore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koordinatori i GP të koalicionit Alternativa – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi, ditë më parë ka qenë i ftuar në emisionin “Intervista e javës” në TVM 2.
Duke folur rreth propozim ligjit për shtetësi të inicuar nga koalicioni Alternativa – ASH, Rexhepi mes tjerash tha:“Është humbur besimi tek institucionet shtetërore. Të dhënat dhe shifrat e këtyre institucioneve kundrejt shqiptarëve janë irrelevante dhe jo real”.
Sipas Rexhepit, për Alternativën me rëndësi janë numrat faktike të shqiptarëve dhe ngritja e zërit ndaj çdo padrejtësie që iu bëhet shqiptarëve në këtë vend.

Share.