fbpx

Zejd Rexhepi: Dështoi seanca për regjistrimin e popullsisë për shkak se qeveria nuk kishte numra të mjaftueshëm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nga ora 10.30 ne si grup parlamentar ishim në zyrat e koordinimit dhe pritëm që të fillojë mbledhja, që së paku ligji për regjistrim të kalojë. Tash, para pak kohësh, marrim vesh nga kryetari i Kuvendit se nuk ka numra dhe me ne nuk bëhen numrat e mjaftueshëm për të votuar, kështu që mbledhja do të shtyhet për ditët në vijim”, deklaroi Skender Rexhepi – deputet i AAA-ASH.

Share.