fbpx

Zejd Rexhepi: Çdo faj i qeverisë po etnizohet – shqiptarët po etiketohen si fajtorët e dështimeve të kësaj qeverie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Qeveria aktuale po dështon në gjithçka. Çdo lloj dështimi nga kjo qeveri po u adresohet shqiptarëve”, theksoi Zejd Rexhepi nga Alternativa në TV 21.
“Nuk ka besueshmëri në institucionet shtetërore. Çdo faj i qeverisë po etnizohet dhe faji po u mbetet shqiptarëve”, përfundoi Rexhepi.

Share.