fbpx

Zejd Rexhepi: Asnjë i punësuar me marrëveshje në vepër nuk është përjashtuar nga puna në kohën e qeverisjes së Alternativës në kulturë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne nuk luajtëm me fatin e njerëzve dhe nuk përjashtuam askënd nga puna. Asnjë i punësuar me marrëveshje në vepër nuk është përjashtuar nga puna në kohën e qeverisjes së Alternativës në kulturë”, ka thënë deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi për emisionin “Click Plus” në TV 21.

Share.