fbpx

Zëdhënësi i AlternAtivA-s, Orhan Murtezani:Kujt po i shërben terrorizimi i Çarshisë së Shkupit me njësitë speciale?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kujt po i shërben terrorizimi i Çarshisë me njësitë speciale? Në këtë mënyrë Çarshia qëllimisht po rrezikohet dhe po goditen bizneset, të cilat mezi e sigurojnë kafshatën e gojës për familjet e tyre në këtë kohë pandemie.
Shteti policor i LSDM-së dhe BDI-së po e tejkalon çdo kufi.”, ka shkruajtur në rrjetin socail të fb, Zëdhënësi i AlternAtivA-s, Orhan Murtezani

Share.