Zbulohet mashtrimi që e bën Lëvizja B€SA me publikun – FOTO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lëvizja B€SA nuk ndalet së mashtruari opinioni. Ata mashtruan portalet para Zgjedhjeve të Përgjithshme, mashtruan Zoran Zaevin duke i premtuar 40 mijë vota por edhe portalet edhe Zaevi e kanë kuptuar se Lëvizja B€SA nuk është parti masive.
Por ata vazhdojnë të mashtrojnë popullin se kinse kanë anëtarë. Deri para disa vitesh gëzoheshin kur e shikonin Pollatin tani në stilin e tij me vetura të zeza duke qeshur duke u krenuar imitojnë Pollatin dhe në Uzurumisht të Tetovës ata kanë zhvilluar takim me strukturat.
Sipas informacioneve të sigurta tona aty janë prezent vetëm 4 persona nga ky fshat, të gjithë tjerët për të mbushur klasën kanë ardhur nga Zhelina. Në foto i keni të nënvizuar me të kuqe ndërsa më poshtë gjithë emrat e tyre. Sinqerisht mos e besoni këtë parti, janë mashtrues të nivelit të lartë, jan€ hajdut të klasit të parë dhe tani si bandita ju shesin pordhë me veturat që i kanë blerë me paratë tua. Ju sigurojmë lirisht se mund të bëni dasëm dhe të ftoni gjithë Lëvizjen B€SA dhe nuk do ti thyeni masat andiCovid pasi numri i tyre nuk është mbi 100.

1. Shpend Idrzi – I punësuar në shkollë në Zhelinë, mjeshtër higjiene.

2. Besart Muharemi – Shoqen e punësuar në Komunë.

3. Lazim Idrizi – I punësuar në Komunë.

4. Nebi Demiri – I punësuar në Komunë.

5. Bujar Sulejmani – I punësuar në Komunë.

6. Jasin Xhemaili – I punësuar në Komunë.

7. Suad Alili – Drejtor i NPK-së me gjalin e minxhës Ali Alili.

7. Bekim Azizi – Pjesë e sigurimit të Bilall Kasamit, ndërsa rrogën e merë nga Komuna si i punësuar.

8. Kujtim Zilbeari që e kanë detyruar për kryetar nendege sepse ia kanë punësuar shoqen në Komunë, bashkë me babën dhe disa familjar tjerë.

9. Drilon Alimi Neproshten i punësuar.

10. Senad Ameti Vrapçisht – Drejtor,

Gjithë këto të ulur kinse janë nga Uzurmishti.

Share.