Zaev: Për katër muaj rresht kërkova takim me Macron, nuk pata sukses

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kam kërkuar takim me presidentin francez Emmanuel Macron dhe përmes ambasadorit francez në vendin tonë, Kristian Timonie, për katër muaj – por nuk kishte sukses. Gjithmonë dëshiroj të takohem me presidentin e Francës, një vend i madh, mbi gjitha një mik i shkëlqyeshëm i Maqedonisë së Veriut. Besoj se në të ardhmen do të kemi mundësi për të biseduar “, shtoi Zaev.

Share.