fbpx

Zaev: Ma’rih’uaana do të pihet në kafene, ngjashëm si në Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri Zoran Zaev në një intervistë me redaksinë maqedonase të “Deutsche Welle” njoftoi një paketë të re ekonomike, e cila përfshin dekri’minal’izimin dhe le’galiz’imin e ma’rih’uan’ës në vendet turistike.

“Ideja është që të japim një mundësi në vendet turistike, përfshirë Shkupin, kafenetë ekzistuese dhe ato të reja, duke respektuar standarde të caktuara – ventilimi, prova e origjinës së ma’rih’uan’ës, etj.,

Për të mundësuar konsumimin e ma’rih’uan’ës brenda tyre”, tha Zaev. në intervistë, duke shtuar se plani do të kontrollohet në një mënyrë të ngjashme si në Amsterdam.

Share.