fbpx

Vuçiç: “Jemi të gatshëm të ndihmojmë popullin e Kosovës”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se Serbia do të vazhdojë të kujd3set për “popullin e saj në Kosovë” dhe se është e gatshme që të dërgojë ilaqe dhe avksina edhe për shqiptarët.

Ai tha se dërgesa e avksinave në veri të Kosovës, nga ana e Beogradit, nuk përbën shk3lje të marrëveshjes së Brukselit.

Share.