fbpx

Vjen kënga e re nga Gold Ag: ja kushton Reis Sulejman Efendi Rexhepit! (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Molla Sula është bërë personazh mjaft simpatik i barcaletave ndërkombëtare. I paska thënë kryeministri izraelit, B. Netanjahu, Putinit “Mos ta nin vazhdo me sulejmanizimin e Ukrainës, sepse edhe Sulejman Rexhepi suksesshëm po e putinizon BFI-në”!
Ngjashmëri mjaft e rëndë por ama, se ka nisur ta putinizojë BFI-në Molla Sula kjo nuk ka kurrfarë dyshimi! Çka do të thotë “putinizim”? Pse ky term me të madhe po përdoret në mënyrë pezhor

Shyrete Behluli dhe Mahmut Ferati i kan kushtur këng Molla Syles, pritet te shihet se a do te vjen edhe naj diss nga Gold AG.

Tash esht Koha
Share.