fbpx

Visar Ganiu më i dështuari nga të gjithë kryetarët e komunave – Çairi krahasohet me Kandaharin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas analizës së organizatave qeveritare, komuna më e e dështuar në nivel republikan, ka rezultuar të jetë komuna e Çairit, e udhëhequr nga BDI, konkretisht kryetari i komunës, Visar Ganiu.
Rezultatet e kësaj analize thonë se Çairi është vendi më i pazhvilluar dhe pa asnjë investim kapital, pa rrugë të asfaltuara, pa kanalizime,
pa plan urbanistik, me ndërtime ilegale, pa parkingje.
Gjithë kjo rrëmujë e krijuar në Çair, shfaq në skenë getoizmin urbanistik të Visar Ganiut, ku sipas kësaj analize komuna e Çairit krahasohet me Kandaharin e Mogadishun.
Ky është dështimi real i BDI-së dhe Visar Ganiu, i cili më tepër njihet si sportisti dhe jo kryetar i ndonjë komune shqiptare.

Share.