Videospoti i kandidatit të AAA-ASH për kryetar komune në Studeniçanit, Fatmir Ejupi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Fatmir Ejupi është kandidati që Komunës së Studeniçanit mund t’ia ofrojë dhe mundësojë atë që kurrë nuk e ka shijuar nga partitë e tjera dhe kandidatët e tjerë.
Studeniçani ka fat që një njeri si Fatmiri i ka hyrë garës për kryetar të Komunës. Shpresoj që banorët e kësaj komune ta vlerësojnë këtë moment dhe të gjykojnë pastër e drejt, duke votuar për Fatmir Ejupin, si zgjidhja e vetme e pastër dhe shpresëdhënëse për Studeniçanin.
Në Studeniçan unë jam Fatmir Ejupi.

Share.