Videoja me të cilën WhatsApp njoftoi mbërritjen e modalitetit të saj të errët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aplikacioni i mesazheve WhatsApp publikoi një video duke njoftuar mbërritjen e modalitetit të errët, i cili ndër të tjera lejon kursimin e baterisë. Imazhet tregojnë njerëz që janë të tronditur nga shkëlqimi i ekranit kur janë në një ambient të errët.

Përveç ruajtjes së baterisë, një arsye tjetër pse shumë përdorues zgjedhin modalitetin e errët është se drita blu mund të jetë e dëmshme kur dëshironi të flini, kështu që kjo gjithashtu do të ishte një arsye për të kaluar në gjendje të errët, transmeton Telegrafi.

Mënyra e errët, e disponueshme në disa aplikacione dhe sisteme operative, ju lejon të kaloni nga sfondi i zakonshëm i bardhë me shkronja të zeza në një ekran të errët, bazuar në tonet e zeza dhe gri, ndërsa tipografia bëhet më e verdhë dhe rozë, me më pak prani të ngjyrës blu. Ai gjithashtu përfshin uljen e shkëlqimit të ekranit.

Share.