fbpx

(VIDEO)Gashi dhe Sela nga Kumanova: Më 15 korrik vjen Ndryshimi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Krerët e koalicionit AAA-ASH, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela nga Kumanova kanë porositur se ndryshimi i shumëpritur në bllokun politik shqiptar vjen më 15 korrik. Ata thonë se gjithnjë e më shumë shqiptarë po i bashkëngjiten slloganit “Tash është koha”, për të bërë ndryshimin e madh dhe për të përmirësuar gjendjen e shqiptarëve.

Në një pritje impozante nga kumanovarët, Gashi tha se në këtë fushatë kanë imponuar debat për platformat dhe ofertën politike për shqiptarët, e që do të realizohet më 15 korrik.

Ziadin Sela nga ana tjetër tha se beteja e koalicionit ASH-AAA është ëndrra e nënave që ta ketë fëmijën pranë vetes, e jo diku në perëndim për shkak të mungesës së perspektivës si pasojë e qeverisjes së BDI-së.

VIDEO: LINKU

Tash esht Koha
Share.