fbpx

VIDEO/ Të luash me jetën… Pamjet drithëruese që kanë bërë namin në rrjet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të luash me jetën. Kjo është ajo që të vjen ndërmend teksa sheh këto pamje që janë kthyer në virale në rrjet.

Një i ri shumë i pakujdesshëm kalon shinat e trenit duke rr ezik uar të përp laset nga një mjeti i pasagjerëve.

Pamjet vijnë nga hekurudha holandeze ProRail.

Sipas mediave të vendit, në 2013, vetëm 13 v de.kje ndodhën në vendkalimet kufitare në Holandë, të gjitha të shkaktuara nga pakujdesia dhe mospërfillja.

Share.