Video mesazhi politik i kandidatit për kryetar komune nga koalicioni AAA-ASH në Likovë, Arsim Idrizi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Arsim Idrizi është emri që nënkupton arsim, dije, sakrificë dhe punë në Komunën e Likovës.
Unë jam i bindur se një njeri i pastër dhe me vizion të pastër, siç është Arsimi ynë, është emri i saktë i përveçëm që edhe Likova ta ndjejë dorën e mbështetjes dhe të ketë perspektivë zhvillimore.
Në Likovë jam me Arsim Idrizin.

 

 

Share.