Video mesazhi politik i bartësit për këshillin komunal në Qytetin e Shkupit nga koalicioni AAA-ASH, Dr. Kadri Haxhihamza

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Dr. Kadri Haxhihamza ka qenë profesor i imi dhe unë i detyrohem gjithë jetën. Ai është bartës i listës së kandidatëve për këshilltarë në Qytetin e Shkupit si shkupjan i denjë, si mjek i dëshmuar, si profesor i suksesshëm dhe si familjar i ndershëm. Vota për Dr. Kadriun është votë për përfaqësimin e pastër në Shkup.
Në Shkup unë jam Dr. Kadri Haxhihamza.

 

 

Share.