+ VIDEO/ Kryetarja e Sindikatit të Kulturës, Sanja Arsovska: Kabineti i ministrit Hysni Ismaili është e përbërë nga profesionistë të shkëlqyer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një prononcim dhënë ditë më parë në emision televiziv, kryetarja e Sindikatit të Kulturës, Sanja Arsovska, ka folur rreth ekipit dhe punës profesioniste që po bën ministri i Kulturës, Hysni Ismaili nga Alternativa.
” Kabineti i ministrit të Kulturës, Hysni Ismaili nga Alternativa është e përbërë nga profesionistë të shkëlqyer dhe puntorë të zellshëm”, ka thënë kryetarja e Sindikatit të Kulturës, Sanja Arsovska.

Share.