Video emocionuese që tregon 30 vitet “e vuajtura” deri te titulli për Liverpool

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video emocionuese që tregon 30 vitet “e vuajtura” deri te titulli për Liverpool

“Bleacher Report”, me rastin e fitores së titullit kampion nga ana e Liverpool pas 30 vitesh, publikoi një video shumë emocionuese.

Në klipin që titullohet “Udhëtimi i gjatë drejt titullit” dhe që zgjat 90 sekonda, tregohet jeta e një fëmije që rritet duke parë dështimin e Liverpool sezon pas sezoni, deri në momentin kur “The Reds” fitojnë titullin.

 

Share.