VIDEO) Bekim Sali premton mbështetje për Institutin “Izet Curri”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kandidati i Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarët, Bekim Sali, ka realizuar takim me stilistin me nam botëror Izet Curri. Gjatë takimit ai ka premtuar se do të mbështet Institutin “Izet Curri”.
“Dje kisha nder dhe kënaqësi të veçantë që ta vizitoj kreatorin e modës, stilistin me nam botëror, shkupjanin Izet Curri. Duke qëndruar në atelienë e tij, kishim mundësi të bashkëbisedojmë për perspektivën e veprimtarisë së modës në komunën tonë, por edhe për rëndësinë që ka vetë prania e tij në Çair.
U ndamë me bindje se pas 17 tetorit do të kemi mundësi edhe për bashkëpunimin institucional ndërmjet institutit “Izet Curri” dhe Komunës së Çairit.”, ka deklaruar Bekim Sali.

Share.