fbpx

Vëmendje! Shkencëtarët dhe Mjekët italian japin një lajm befasues!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neuroshkencëtarët japin lajme ala rmante! Gratë duhet të jenë shumë të kujdesshme! Gjumi është jetësor për trupin tuaj! Pas një dite pune, trupi ynë tashmë është i lod hur, por gratë nuk ndalen me kaq, sepse dita e tyre vazhdon më pas në shtëpi me të gjitha punët e shtëpisë dhe kujdesin për familjen. Cili është ndryshimi midis gjumit të burrave dhe grave? Kompleksiteti i funksionit të trurit të një gruaje kërkon shpenzime shtesë të energjisë. Jim Horne, një profesor në Universitetin e Loungborough në Mbretërinë e Bashkuar, tha:“Mungesa e gjumit në femra është e lidhur fort me nivele të larta të st resit psikologjik dhe gratë janë në rre zik më të madh për të qenë agr esive, ner voze dhe dep resive”.Sidoqoftë, tek meshkujt, nuk ka lidhje të tilla.shtype,reklamen dhe shiko videon

Share.