” Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takime me banorët e dy degëve më të fuqishme të saj në Çair dhe Tetovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e dy degëve më të fuqishme të saj: në nëndegën ” Bajram Shabani” të Çairit dhe nëndegës ” Teteks 1″ të Tetovës. Në  kuadër të fushatës sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, kryetari Afrim Gashi së bashku me Ministrin e Kulturës, Dr. Hysni Ismaili, kanë realizuar takim me banorët e “Teteks 1″ të Tetovës, ku në bashkëbisedim me banorët e kësaj lagjeje, kanë folur rreth situatës politike në vend dhe platformën sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi ” Vatra jonë”.

#VatrajonëAlternativajonë

Share.