Vajza e theu shtratin gjatë seksit, nëna e dërgon në gjykatë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vajza po ashtu deklaroi se edhe nëna e saj është për tu fajësuar për shtratin e thyer, pasi që edhe ajo “ka bërë gjëra që nuk duhet të dëgjohen nga vajza e saj.”

Një nënë e cila e zbuloi se vajza e saj ia ka thyer shtratin gjatë marrëdhënieve seksuale është duke e urdhëruar që t’ia blej tjetrin për 1600 dollarë.

Vajza e saj ka pretenduar se nuk ka mundësi të ia blej shtratin në atë shumë, por nëna e saj ia kthen se është duke gënjyer, raporton “Mirror”, transmeton lajmi.net.

Aq shumë tashmë ka tension midis nënë dhe bija sa që nuk arrijnë as edhe të flasin me njëra tjetrën.

Nëna

Për t’i dhënë fund kësaj çështje nëna Nicole, e ka dërguar vajzën në një show televiziv në formë të gjykatës duke i lënë shikuesit të habitur për këtë gjë.

Vajza e Nicole

Nëna në ‘gjykatë’ e tregon historinë duke thënë se vajza e saj me të fejuarin ishin në vizitë dhe kishin vendosur të bëjnë gjumë tek shtëpia e saj në dhomën e mysafirëve që për atë nuk ka qenë problem. Por, kur është kthyer e ka parë që shtëpia ka qenë e çrregullt dhe shtrati i thyer.

Vajza nuk u pajtua duke pretenduar se edhe nëna e saj është fajtore për këtë gjë.

Share.