fbpx

Vajza e Krishtere puthë “Kuranin” dhe ka një mesazh për botën!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vajza e Krishtere nga Suedia puthë “Kuranin” ka një mesazh për botën! Nje vajze e Krishtere Europiane filloi nje fushate ne Suedi,per te puthur librin e Kuranit.

”Une nuk e di se cfare shkruhet ne kete liber, por mendoje se ky liber flet per te miren e njerezise dhe per meshiren, dhe pas ketyre fjaleve, ajo puthi kuranin. Ajo i ftoi qe te gjithe ne kete fushate. İnshaallah dashte Zoti, ky Kuran qe ti puthe, do te te tregoje rrugen e shpetimit.

Share.