Uthulla dhe soda e bukës – kombinimi ideal për t’i larguar të gjitha mikrobet nga shtëpia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

22:57 | 21 Tetor 2019

Nëse veç nuk dëshironi të shpenzoni shumë para për pastrues të ndryshëm shtëpiakë, atëherë nga tani ju nevojiten vetëm dy produkte për ta pastruar tërë shtëpinë: uthulla dhe soda e bukës.

Këto dy produkte mund të përdoren ndaras, së bashku ose edhe të përzihen me produkte tjera natyrale dhe gjithmonë do të mbeten mënyra më e shëndetshme dhe më së paku toksike për ta pastruar shtëpinë – transmeton Telegrafi.

Më poshtë i keni disa arsye se përse duhet t’i përdorni këto dy produkte për ta pastruar shtëpinë.

Nuk janë toksike

Përderisa shumë produkte komerciale janë të mbushura me kimikale që e shkaktojnë kancerin, i çrregullojnë hormonet, etj., këto dy produkte nuk janë toksike.

Uthulla i vret mikrobet

Një studim ka zbuluar se uthulla është po aq efektive, në mos më e mirë, sesa shumica e produkteve komerciale për largim të mikrobeve.

Pastrojnë mirë

Kombinimi i sodës së bukës dhe uthullës mund të bëjë mrekulli në tualet e në kuzhinë. Me shumë lehtësi me këto dy produkte mund t’i pastroni të gjitha sipërfaqet e ndyra.

Share.