fbpx

URlME! KanceIarja Gjermane me këtë lajm i gëzoi gjithë Shqiptarët, Danke AngeIa!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 Shkurti do të munden të punojnë legal,isht në

Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Share.